Kedves Hallgatók és érdeklődők,

Az ISHA Budapest sok szeretettel meghív minden kedves érdeklődőt a Történészhallgatók Nemzetközi Szövetségének (International Students of History Association – ISHA) 2017-es, “Xenofóbia és Szolidaritás” című Újévi Szemináriumára, melyet  2017. január 9–15. között rendezünk Budapesten.

Az angol nyelvű nemzetközi konferenciát a Közép-európai Egyetem, az Eötvös Loránd Tudományegyetem és a Pázmány Péter Katolikus Egyetem szervezésében valósítjuk meg.  A xenofóbia és szolidaritás jelenségét történeti perspektívából vizsgáló konferencia remek lehetőséget nyújt a magyar diákok számára a szakmai továbbfejlődésre, angol nyelvtudásuk fejlesztésére és a hazai és nemzetközi tudományos és személyes kapcsolataik építésére.

Az ISHA, az első és egyetlen magyar alapítású nemzetközi, kormányfüggetlen történészhallgatókat tömörítő szervezet, melynek célja a kommunikáció megkönnyítése és az információcsere biztosítása a történettudomány, illetve a kapcsolódó tudományágak hallgatói között, nemzetközi szinten.  Az Újévi Szeminárium szervezésével további célunk, hogy minél több magyar hallgatóhoz eljuttassuk az ISHA, valamint a budapesti szekció által nyújtott páratlan lehetőségeket.  

Ezért minden kedves érdeklődő hallgatót szeretettel várunk, és arra buzdítunk, hogy csatlakozzanak a szemináriumhoz és az ISHA Budapesthez, az alábbi jelentkezési lap kitöltésével: https://goo.gl/forms/1SMW4RnxU0FB5LjM2

A jelentkezési határidő: 2017. január 6. 18 óra

A szeminárium tudományos és kulturális programjai minden magyarországi hallgató számára ingyenesek és nyitottak, de az étkezést, az utazási költségeket és az esetleges szállást mindenki magának biztosítja.  A szeminárium programterve és a workshopok listája a következő linken érhető el: https://ishabudapest.wordpress.com/new-year-seminar-2017/.

A részvétel mellett előadásra is lehetőséget biztosítunk a workshop preferenciák megjelölésével, valamint egy kb. 200 szavas, angol nyelvű absztrakt beküldésével. Amennyiben szívesen csatlakoznál a szervezői csapathoz, betekintenél egy nemzetközi szakmai esemény szervezésébe, az alábbi elérhetőségeken megtalálsz minket.

További információkért forduljatok hozzánk bizalommal:

Email: isha.budapest@gmail.com

Honlap:  https://ishabudapest.wordpress.com

Facebook: https://www.facebook.com/ISHABudapest.

Sok sikert kívánunk,

az ISHA Budapest csapata